phone 011/8416439, 011/8416322
mail direktor.vozd@gmail.com

Logo

Уз мало добре воље
у ,,Вожду" биће Вам боље.

Основна школа „Вожд Карађорђе“, Јаково


Прваци, добро дошли!

Септембар у нашој школи је месец када се креће у нове победе. Сви су насмејани, одморни и спремни за учење и дружење. Посебно су нам важни прваци, нова генерација ученика која сваке године школу чини млађом.
Први пут су се испред школе окупили наши нови ученици и њихови родитељи. За њих ће целог живота остати у сећању први септембар 2022. године.
Овом заиста посебном дану присуствовали су, поред великог броја наших првака, њихови родитељи, баке, деке, директорка школе Зорица Митровић и наравно будуће учитељице наших ђака првака.

Album

АЛБУМ

Након поздравног говора наше директорке која им је пожелела много успеха, игре и дружења, уследило је појединачно представљање учитељица. Учитељице су затим прозвале своје нове ђаке и први пут су сви заједно кренули ка својим учионицама. Ученике су у учионици на столовима чекали поклони ГО Сурчин и лепе речи њихових учитељица.
Узбуђени и охрабрени ђаци распоређени су у три одељења. Ове школске године учитељице првака су Весна Митровић, Тијана Јовановић и Ана Павловић, учитељице које ће бити у боравку су Љиљана Радовановић и Даница Пецикоза.
Свим првацима желимо срећно и успешно школовање и да им овај дан, као и сви остали у њиховој школи ОШ „Вожд Карађорђе“, остану незаборавни.